Avcı arkadaşlar, yetkililerden öğrendiğime göre her yıl ocak ayında maliyeye yatırdığımız avcılık harç bedelleri milli parkların zorlaması ile meclisten geçirilip kanunlaşarak tamamen kaldırılacakmış. Ne güzel haber değilmi? Ya bundan sonrasI? Bundan sonrasını da yazıyorum arkadaşlar, güya milli parklar biz avcılara bu konuda sanki iyilik yapmış gibi görünse de. türkiyede avlakların bulunduğu bölgelerdeki köy muhtarlıklarına SEZON BOYUNCA HER AVA ÇIKIŞIMIZDA kaç adet av vurduysak bunların bedellerini köy muhtarlıklarına ödeyecekmişiz. TAHMİN EDEBİLİYORMUSUNUZ SEZON BOYUNCA KAÇ YTL ÖDEYECEĞİMİZİ? Ben tahmin bile etmek istemiyorum arkadaşlar. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır? Neymiş efendim AB ÜLKELERİNDEKİ sistem buymuş. Pekiii adama şunu sormazlarmı; avrupadaki yaşam standartlarına göre bir avrupalı vatandaşın memur veya işçi maaşı ne kadar? Türkiyedeki memur veya işçi maaşı ne kadar? MADEM AB ÜLKELERİNDEKİ SİSTEME GÖRE ÖYLE OLACAK DİYORSUNUZ o halde avrupadaki insanların yaşam standartlarına göre de Türkiyede ki insanların yaşam standartlarını aynı seviyeye getirin. Ah arkadaşlar ah maalesef biz avcılar için çok büyük oyunlar yapılmış. Biz avcıları temsil edenlere, derneklere federasyonlara konfederasyona şunu sormak istiyorum İlgililerin ve yetkililerin bu planlarını biliyormuydunuz? Bilmiyorsanız MAK ta ne yapacaksınız veya neler yapmayı düşünüyorsunuz?